Corona truer med at rive alt væk

WAWCAS arbejder hver dag for at hjælpe nepalesiske kvinder med at blive iværksættere og løfte sig selv og deres familier ud af fattigdom.
I Nepal er 2.000 af WAWCAS’ knap 5.000 kvindedrevne, små virksomheder ved at knække som følge af måneders lock-down. De er seje, de kvinder. De har gjort det før. Siden 2008 har WAWCAS skabt grundlag for, at knap 5.000 kvinder har kunnet starte egen virksomhed, og 95% af dem er stadig i god drift. Det flytter noget!
Men så kom corona, og Nepal har slet ikke de samme hjælpepakker som Danmark. Kvinderne er iværksættere, der har sat alt på ét bræt for at ændre deres tilværelse. Og de lykkes med det. Men nu truer corona med at rive det hele væk.
WAWCAS er klar til at hjælpe kvinderne med en effektiv corona-pakke med træning, rådgivning og små lån, så de hurtigt kan få forretningen op at køre igen. Kvinder, der har afsluttet WAWCAS træningen for op til 12 år siden, kontaktes af WAWCAS team i Nepal, og deres situation kortlægges. Træning og supervision planlægges, og der gives et lille lån på op til 1.500 kr., så forretningen kan genetableres.
Lånenes størrelse varierer alt efter den specifikke situation. Lånet betales tilbage over 3 - 12 måneder til WAWCAS programmet i Nepal. Så snart der er lånepenge på kontoen igen, anvendes de til lån til de næste kvinder. Når de “gamle” WAWCAS kvinder, der har behov for det, har fået et lån ogmbetalt tilbage, anvendes det beløb, der er tilbage, til at starte nye kvinder med.
Hjælp med at genskabe livsgrundlaget for en Nepalesisk kvinde og hendes familie. Alt tæller! Hjælp os med at hjælpe. 1.000 tak!

STØT WAWCAS

Hjælp WAWCAS med at få nepalesiske kvinder tilbage til deres forretninger. Selv små beløb kan gøre en stor forskel for kvindernes landbrug, restaurant og skrædderi og dermed deres familier.
Donationsbetingelser >>>
Din støtte gør det muligt at genstarte forretninger og hjælpe endnu flere kvinder, børn og familier i Nepal til en bedre fremtid.
WAWCAS International er en selvejende non profit dansk organisation, der arbejder for at styrke udsatte kvinder i Nepal gennem et stærk iværksætter-program. WAWCAS sikrer, at kvinderner får den rette hjælp til at starte deres forretninger, og at din støtte skaber den bedste forandring for sårbare kvinder.

Andre måder at støtte

MobilePay

Nummer: 24652

Bank overførsel

Danske Bank: Reg. nr.: 1551 Konto nr.: 11249418

Foreign Bank Transfer

IBAN: DK3530000011249418

yes it is my business

Wawcas brochure 2019